Lapszabászat

Bútorlapszabászat

A bútorgyártás mellet másik főtevékenységünk a bútorlapszabászat: bútorlapok, munkalapok és más laptermékek méretre vágása és élzárása modern, számítógép vezérelt gyártási technológiával.

Az általunk telepített berendezések kiválasztása során megbízható, magas teherbírású, gyors és pontos eszközöket kerestünk, hogy lakossági vásárlóinkat és asztalos megrendelőinket egyaránt ki tudjuk szolgálni.

Munkafolyamat

A weblapunkon található megrendelőlapon leadott vagy a műhelyünkben felvett rendelés alapján készített szabásminta segítségével a kívánt méretben levágjuk a bútorlapot. A munkafolyamatok tervezése során arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb maradék anyag keletkezzen.

A megrendelő által kiválasztott élfóliát modern, előmarós élfóliázóberendezéssel vasaljuk a méretre szabott anyagra.

A megrendeléseket a lehető legrövidebb átfutással, egyeztetett határidőn belül teljesítjük.

A „szabott tábla ár” esetében az esetleges maradék a megrendelő tulajdona, amit 1 hétig tudunk megőrizni. Árlistánkban azoknál a mintáknál, ahol „szabott nm 2 ár” megjelölés található, választható a „szabott tábla ár” is.

Kiszállítást előre egyeztetett időpontpontban, mennyiségtől függetlenül vállalunk!

Bútorlapok

A bútorlapok célja, hogy bútorgyártáskor a tömörfát helyettesítsék, gazdaságosabb és környezetkímélőbb megoldást jelentő, célra specializált alapanyagok. Rendkívül széles választékban kaphatók.

Az általunk használt bútorlapok:

  • EGGER
  • FALCO
  • KRONOSPAN
  • KAINDL
  • KASTAMONU
  • PFLEIDERER

Kérje ingyenes felmérésünket!

 

Bútorgyártás
Dózsa Sándor
+ 36 20 / 244 53 15
butorgyartas@fazido-butor.hu

lapszabaszat

Bútorlapok

A bútorlapok célja, hogy bútorgyártáskor a tömörfát helyettesítsék, gazdaságosabb és környezetkímélőbb megoldást jelentő, célra specia-lizált alapanyagok. Rendkívül széles választékban kaphatók.